afrolex

- 2005: Ξεκινώντας ένα τρίμηνο οδοιπορικό στη Γουϊνέα και στο Μάλι, ενδιαφέρον μας φάνηκε να αφηγούμασταν τις καυτές εικόνες που θα συναντάμε στους φίλους, εικόνες που θα τους συγκινούσαν και θα τους διατηρούσαν κοντινή και ελκυστικότερη την εικόνα μας! - 20/12/2010: Five years after, το sequel, σαν λογοτεχνικό έργο σε συνέχεια!

Όνομα:

Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2006

Music in Bamaco.


Ξαναβρήκαμε τον Jelimady Sissoko, τον καλό και ευγενικό! Λίγο πιο μεγάλος, παντρεμένος πια αλλά ακόμα σαν εργένης, διδάσκει kora στο INA. Χαιρετισμούς από την Εύα Awa Keita!

Institut National des Arts, το γνωστό μας INΑ, κάπως αλλαγμένο, πάντα φιλικό.

Στo Mali είναι η βάση των Malinke, και της μουσικής που αναζητήσαμε σ' όλο το ταξίδι μας. Καθαρόαιμα κρουστά ακούσματα, άλλοι ρυθμοί σε σχέση με τη Γουινέα, οι τυχεροί είμαστε εμείς που έχουμε τη τύχη να ανεμοπορούμε ανάμεσα τους, να συγκρίνουμε αισθήσεις και χαρακτήρες!

Οι τελευταίες μας ματιές χρωματίζονται ήδη από τη νοσταλγία!
Θα γυρίσουμε να παίξουμε πιο ώριμα το Madan και το Maraka!

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

http://riverbendblog.blogspot.com/

Το διαδικτυακό ημερολόγιο μιας νεαρής Ιρακινής, που καταγράφει πώς ο πόλεμος διαλύει την καθημερινή ζωή των Ιρακινών, είναι υποψήφιο για το βρετανικό λογοτεχνικό βραβείο Samuel Johnson Prize-BBC Four και το χρηματικό έπαθλο των 30.000 λιρών που το συνοδεύει.

Άντε και στα δικά σας!

2:55 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home