afrolex

- 2005: Ξεκινώντας ένα τρίμηνο οδοιπορικό στη Γουϊνέα και στο Μάλι, ενδιαφέρον μας φάνηκε να αφηγούμασταν τις καυτές εικόνες που θα συναντάμε στους φίλους, εικόνες που θα τους συγκινούσαν και θα τους διατηρούσαν κοντινή και ελκυστικότερη την εικόνα μας! - 20/12/2010: Five years after, το sequel, σαν λογοτεχνικό έργο σε συνέχεια!

Όνομα:

Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2006

Niger le fleuve.


Με το μικρό Νίγηρα γνωριστήκαμε στο Faranah και εδώ τον ξαναβρήκαμε ώριμο από τη μεγάλη του διαδρομή προς τα βόρεια. Ποτίζει το Μάλι δυτικόστροφα, αφήνοντας το βόρειο, βορά της Sahara.





Γυναίκες νίβονται, σε απόσταση που θαμπώνει γοητευτικά την κοινή θέαση (ως οι μακρυές φούστες φλερτάρουν τολμηρούς αστραγάλους).

2 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Kai to taksidi sunexizetai...To tragoudi ths hennas, ro couscous ths Paraskeuhs, ta fagvmata metaksu Bervervn kai Arabvn, krummenoi thusauroi sta sokakia, svmata pou allhlotribontai sta hammam, ateleivta marokanika kamakia. Filoksenh arapia...

11:38 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Άμα είμαστε μόνοι, όλα είναι ωραία και ιδιαίτερα, ε? Και καλά, ο Αφρολεξ είναι λογοτέχνης και μας κρύβει αλήθειες και πιπεράτες εξομολογήσεις, αλλά και σεις, οπτασία της Fes, μισές αλήθειες?

1:26 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home