afrolex

- 2005: Ξεκινώντας ένα τρίμηνο οδοιπορικό στη Γουϊνέα και στο Μάλι, ενδιαφέρον μας φάνηκε να αφηγούμασταν τις καυτές εικόνες που θα συναντάμε στους φίλους, εικόνες που θα τους συγκινούσαν και θα τους διατηρούσαν κοντινή και ελκυστικότερη την εικόνα μας! - 20/12/2010: Five years after, το sequel, σαν λογοτεχνικό έργο σε συνέχεια!

Όνομα:

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2006

Αίνιγμα


"Προσπαθώ να εξιστορήσω κάτι και μόλις σωπάσω καταλαβαίνω πως δεν έχω πει ακόμα τίποτα. Μέσα μου μένει μια θαυμαστά φωτεινή, πυκνόρευστη ουσία και κοροϊδεύει τις λέξεις."

Elias Canetti, "Οι φωνές του Μαρρακές"

Τι είναι στη photo?

5 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

ότι βλέπεις μόλις ανοίξεις τα μάτια σου το πρωί

2:32 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Απεικόνιση του διαστήματoς την στιγμή που το Εntreprise αλλάζει διάσταση, από τον γνωστό καλλιτέχνη Sopoοko της αφρικάνικης φυλής Malinke.

8:51 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ταβάνι καλύβας προφανώς,αρκεί να μην έχεις πιεί ή καπνίσει και φέρνει γύρω.

2:46 π.μ.  
Blogger afrolex said...

Δεν ξέρω, είχαμε πάντως βάλει το πολύ γρήγορο διάφραγμα!

Έχουμε εδώ 3 σωστές απαντήσεις, η μία σωστότερη της άλλης, που με τη σειρά της καταντά υποδεέστερη (της άλλης), φωτεινό παράδειγμα που αποδυκνύει την αλληλεξάρτηση των μέσων, πως το γιν και το γιαν είναι παντού, την ορθότητα αλλά και την ανοησία της παγκοσμιοποιήσεως αλλά και ότι η πολιτική σώζει.

Γαμάτη κατασκευή, πλίνθοι και άχυρα και μπαμπού, φοβερά δροσερή.

Μέχρι που η βολική λαμαρίνα τους πήρε τα μυαλά και έτσι, με τους extra +5 βαθμούς C που κερδίζουν με τη τσίγκινη σκεπή, γλυτώνουν το πετρέλαιο της θέρμανσης... Γαμώ τη βολικότητα μου γαμώ (και τα κουφώματα αλουμινίου επίσης). Τέλος, θα αρχίσουν να αγοράζουν air condition για να δροσιστούν και η γνωστή ατέρμων έχει αρχίσει. Απαιτούμε να χιονίσει ΕΔΩ (και) ΤΩΡΑ!

4:51 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ότι κρύβει τον ουρανό. ΔΙΟΓΕΝΗΣ.

9:34 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home