afrolex

- 2005: Ξεκινώντας ένα τρίμηνο οδοιπορικό στη Γουϊνέα και στο Μάλι, ενδιαφέρον μας φάνηκε να αφηγούμασταν τις καυτές εικόνες που θα συναντάμε στους φίλους, εικόνες που θα τους συγκινούσαν και θα τους διατηρούσαν κοντινή και ελκυστικότερη την εικόνα μας! - 20/12/2010: Five years after, το sequel, σαν λογοτεχνικό έργο σε συνέχεια!

Όνομα:

Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2006

Γιόγκα.


Για τη ζέστη.

7 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Γειά σας ταξιδιώτες.
Εδωσα το blog σας σε φίλους που δέν σας γνωρίζουν παρά μόνο από καμμιά σκόρπια κουβέντα δικιά μου, άν τόχει φέρει η κουβέντα.
Δές τε τί φίλους έχω εγώ είναι σάν να τους λέω. Τολμουν να κάνουν επιλογές που λαχταράει η ψυχούλα μου και δέν τόλμησα ποτέ.

Φιλιά

Ειρήνη

1:04 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

"behind the sun a soulless monkey is playing with the shadow of a big fat sexy curvy african fly. Jump, jump, jump!"

Varki Marikaki

12:35 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

mon ami, orestis... ti na pw... far away, so close.

12:45 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Νυσταζω. δεν βγαίνει η ζωή με 3ωρα υπνου...
Αγγελακι(Πώποτα), Τρίτη με βλέπω να στέλνω το πακέτο. Δυο μέρες ακόμα χωρίς κουρτίνες. Τις τηγάνισες τελικά εκείνες τις πατάτες? Φιλιά στα μικρά.
Αγγελάκι(Γεωργαντά) από Τρίτη και μετά θα συμμαζευτώ επιτέλους σπίτι οπότε αν έχεις χρόνο να κανονίσουμε τα του ενυδρείου. Θα παίξουμε μπάλα αύριο? Ποιοί ήμαστε?
Σαξόνης, Τάκης, Βάσω, Τασούλης, Χάρης(ο σκηνοθέτης), εσύ,εγώ, Κιναν μάλλον θα δουλεύει σαν τρελλός, ο Σώτος...? Ο Ορέστης θα έρθει με τον Γρηγορίου ή μόνος? χο χο..η ζωή συνεχίζεται...Πόσα δίνουμε στην Γιαροσλάβα ρε?
Ααα Ορέστη φέρε καμιά Αφρικάνα να παίξει μαζί μας μπάλα!

12:08 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αγαπητέ φίλε Ορέστη,
Σε χαιρετώ από την μακρινή.. για τα σημερινά δεδομένα Βέροια. Ευτυχώς μπόρεσα να κάνω ιχνηλασιμότητα... μέσω Γεράσιμου και να αναγνωρίσω την φιλική σου μούρη στην Attached Photo!!! Παρακολουθώ ανελλιπώς το Blog σας και πραγματικά χαίρομαι για τις μοναδικές εμπειρίες σας, αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να μπορέσω και εγώ να ακολουθήσω κάποια από τα "χνάρια σας". Α, να μην το ξεχάσω.. Μιας και συνηθίζεις να μου φέρνεις δείγματα.. στείλε μερικά Cola σε Pots Φ84mm!!! Just Joking.

11:30 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ερσούλι τις πατάτες τις φάγαμε(τηγανισμένες?),αλλά το θέμα των κουρτινών είναι αρκετά σοβαρό. Με το που πάω να βγάλω μια μπλούζα μαζεύονται οι λυσσασμένες στον δρόμο.Να φανταστείς πως η τροχαία μούδωσε κλήση γιατί είμαι λέει υπεύθυνος για το μποτιλιάρισμα.Καταλαβαίνεις λοιπόν πως βρίσκομαι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση και σε θερμοπαρακαλώ να διευθετήσεις το ζήτημα.
Αφρικάνε σου στέλνω δεματάκι.Λίγα πορτοκάλια,autan για τα μοσκίτος,κανα-δυό θηλιές λουκάνικα,μια κατσαρόλα γιουβαρλάκια και κάμποσους αφυδατωμένους βάζελους.Ο Πειραιάς συνεχίζει να το κάνει έτσι.Ά,κι αν δεις τον Τουρέ πές του να τσακιστεί να γυρίσει.
Τα δέοντα στον φύλαρχο Λευτέρη.
Βουκολικά φιλάκια

12:26 π.μ.  
Blogger afrolex said...

Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα σε όλους σας αγαπημένα μας βουκολικά αδέρφια, πικραμένα ξαδέρφια, φίλες και φίλοι και βεροιώτικα φιλαράκια, ζωντόβολα pet, γλυκές Πηνελόπες, Ίμεροι και κλινοπάλες, άλλη μια φορά σας επαναλαμβάνουμε ότι εκτιμούμε ιδιαίτερα τη παρουσία σας στα comments και έτσι χαρούμενοι σπεύδουμε να πλουτίσουμε πιότερο τις ανταποκρίσεις μας, να βουτήξουμε στο κίνδυνο για χάρη σας, να παλέψουμε με λιοντάρια, να κοιμηθούμε αγκαλιά με μαύρες λεοπαρδάλεις. Τα σχόλια σας είναι κατανοητά στα ελληνικά, το e mail μας είναι afrolex2@yahoo.com.

3:16 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home